Hírek

» Nyereményjáték- nyerjen vásárlásával!

A Köszönöm ABC partnereként 2015.11.02 - 2016.01.04 - ig terjedő időszakban  2 személyes 3 napos Wellness pihenést nyerhetnek a vásárlóink, amennyiben min. 10.000 Ft-ot elköltenek webáruházunkban.

A 10.000 Ft fölötti számlák feltöltésénél a számla sorszáma elé a HOTEL szót kell beírni. Pl. HOTEL0123456789

Első sorsolás 2015.12.07. 

http://www.koszonomabc.hu/kiemelet-akcio

» Termékek átvétele

A web áruházban történő rendelés teljesítése az alábbi módokon történhet:

- személyes átvétellel

- házhozszállítással Debrecenbe és 20 km körzetébe

- futárszolgálattal

- Pick-Pack Ponton kersztül

A rendelés leadásakor kérjük jelezze, milyen módon kéri a kézbesítést.

Házhoz szállítás esetén kérjük adja meg a pontos szállítási címet ( akár otthoni, munkahelyi ) , illetve telefonos elérhetőséget, az időpont egyeztetéshez a csomag átvételről.

Szállítási határidő: a megrendelés beérkezésétő számított 3-7 munkanap.

Szállítási díj:

-személyes átvétel esetén nincsen

- házhoz szállítás esetén:  Debrecenben 500 Ft , 20 km-es körzetben 1000 ft.

A Debrecen- Nyíregyháza-Vásárosnamény útvonalon vállalunk házhozszállítást, kéthetente 800 Ft házhoz szállítási díj ellenében ( erről előzetes egyztetés szükséges ).

- futárszolgálat esetén:

  0-15 kg-ig: 1000 Ft, 15-20 kg-ig 1500 Ft  + utánvétel kezelési díj: 300 Ft

- Pick Pack Ponton történő átvétel esetén: 1275 Ft + utánvétel kezelési díj: 350 Ft

15.000 ft-ot meghaladó  Pick Pack Pontos rendelés estén a szállítási költséget mi álljuk!

» Új szállítási-átvételi mód áruházunkban

Örömmel tájékoztatunk kedves vásárlóinkat, hogy áruházunkban új szállítási módot vezettünk be, a PickPack ponton történő csomag átvételt.

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan   és   hírlapüzletek, valamint

és   töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

csomag súlya

feladási díj

                    0-20 kg

          1150 ft

 

 

 pontban történő fizetés díja

           125 ft

csomagfeladás költsége

          1275 ft

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Pénztár-átvétel módja menűpontban történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A megrendelt termékeket Budapesten 5 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 7 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

 

 

» Akció

Örömmel tájékoztatjuk Önöket,hogy 2014. évben is

minden hónap 15-én az aznapi vásárlás végösszegéből 5 % kedvezményt

biztosítunk weboldalunkon történő megrendelés esetén.

Ne feledje:minden hónap 15-e, - 5% a fogyokurasliszt.hu-n!